Service kami

tampilan sampel produk

Produk utama kaasup CR-603 seri alat keur ngagolakkeun calakan tingkat uap kendang gauge, CR-606 seri mobil sensor tingkat minyak, CR-6000 kandaraan runtuyan GPS terminal calakan sarta CR-605 seri bahan universal (cair) tingkat méteran, jsb pamancar, digital tampilan instrumen, panghalang kaamanan, distributor, jsb

Tentang Kami

Salaku perusahaan tinggi-tech utamana dina aktipitas industri IoT, Henan Changrun Instrumén Co., Ltd. geus komitmen panalungtikan, ngembangkeun jeung produksi tingkat precision calakan tur luhur (tingkat cair) sensor pikeun ngajawab masalah industri hésé timbul dina manajemen kaamanan operasi alat keur ngagolakkeun jeung suluh konsumsi mobil, kitu ogé di situs industri, jeung ngawaskeun tingkat cairan pikeun kimia picilakaeun sarta stasiun gas, jsb

Naha milih AS