SHËRBIMI YNE

ekran mostër produkt

Produktet kryesore përfshijnë CR-603 seri kazan inteligjente daulle avull nivelit matës, CR-606 seri automobilave sensor nivelin e vajit, CR-6000 automjeti seri GPS terminali inteligjente dhe CR-605 seri material universal (të lëngshme) metër nivel, etj transmetues, dixhital instrument ekranit, pengesë e sigurisë, shpërndarës, etj

Rreth nesh

Si një ndërmarrje të teknologjisë së lartë të angazhuar kryesisht në IOT industriale, Henan Changrun Instrumente Co, Ltd është e angazhuar për kërkimin shkencor, zhvillimin dhe prodhimin e nivelit të inteligjente dhe saktësi të lartë (niveli lëngshme) sensorë për të zgjidhur probleme të vështira industriale që dalin në menaxhimin e sigurisë funksionimin e bojlerit dhe karburantit konsumit të automobilave, si dhe në faqen e industriale, si dhe monitorimin e nivelit të lëngshme për kimikatet e rrezikshme dhe stacionet e gazit, etj

PSE NA ZGJODHET NE