Нашите услуги

производ дисплеј примерок

Главните производи вклучуваат CR-603 серија интелигентни котел мерач на ниво на пареа тапани, CR-606 серија автомобилски сензор нивото на маслото, CR-6000 серија GPS возило интелигентни терминал и CR-605 серија универзална материјал (течност) ниво метар, итн предавател, дигитална дисплеј инструмент, безбедноста бариера, дистрибутер, итн

за нас

Како на високо-технолошкиот претпријатие главно ангажирани во индустриски IoT, Хенан Changrun Инструменти копродукции, Ltd е посветена на истражување, развој и производство на интелигентни и високо ниво на прецизност (на нивото на течноста) сензори за решавање на тешките индустриски проблеми што произлегуваат во управување со безбедноста на работа на котелот и потрошувачката на гориво на автомобилот, како и во индустриски сајт, како и следење на нивото на течноста за опасни хемикалии и бензински пумпи, итн

Зошто Изберете нас