SERVICE kita

tampilan sampel Product

Produk utama kalebu CR-603 seri ketel cerdas tingkat uap drum ngukur, CR-606 seri automobile sensor tingkat lenga, CR-6000 kendaraan seri GPS terminal cerdas lan CR-605 seri materi universal (Cairan) tingkat meter, etc. Transmitter, digital tampilan instrument, alangi safety, distributor, etc.

Babagan awake dhewe

Minangka perusahaan dhuwur-tech utamané melu industri IoT, Henan Changrun Instruments Co., Ltd. tekad riset, pembangunan lan produksi tingkat tliti cerdas lan dhuwur (tingkat Cairan) sensor kanggo ngatasi masalah industri angel njedhul ing manajemen safety operasi ketel lan bahan bakar konsumsi automobile, uga ing situs industri, lan ngawasi tingkat Cairan kimia mbebayani lan stasiun gas, etc.

Apa PILIH US